Nominatie Cultuurprijs 2018: Michiel Linders - beeldhouwkunst

Kunst leeft in Eemnes

Onwetend wat voor bijzonder jaar het zou worden, riep de Stichting Een Dijk van Kunst en Cultuur begin 2020 Eemnesser kunstenaars op zich aan te melden voor de zevende kunstroute op Wakkerendijk en Meentweg. Nu er te langen leste weer uitzicht is op verbeterde omstandigheden rond corona, durft het organiserend comité het aan om een nieuwe datum te prikken: zondag 29 augustus 2021. Woont u in Eemnes en maakt u schilderijen, beelden, foto's, tekeningen, sieraden of andere vormen van kunst of ambachtswerk; vindt u het leuk om uit eigen werk voor te dragen, met een koor te zingen of muziek te maken; of heeft u een locatie langs Wakkerendijk of Meentweg beschikbaar? Meldt u zich dan aan!

Lees hier hoe!...
Kunstroute 2018
cultuurprijs 2018

Een onafhankelijke selectiecommissie heeft vijf kunstenaars genomineerd voor de Eemnesser Cultuurprijs 2018. In alfabetische volgorde: Hanneke Davelaar, sieraden; Sahar Kader, schilder; Michiel Linders, beeldhouwer; Willem van Spronsen, schilder; Bert Wouters, schilder.

Klik op de panels hiernaast voor meer informatie.

deelnemers 2018
terugblik
met dank aan

De kunstroute zouden we nooit kunnen organiseren zonder ondersteuning van:

Gemeente Eemnes
Partycentrum De Deel
Sherpa Kunstcentrum Kijkoor
Drukkerij Image Team
VTHP Webdesign
Lonneke Boots Fotografie

en onze sponsors:

Hovenier Leonard van Wees
Welkoop
DA-Drogist Trefpunt
Jan van IJken Oude Bouwmaterialen
Lekker gezond
Nijhof
Goois Vloerenhuys
Van der Waaij Makelaars
Campagne Makelaardij
De Kaasschuur

Om de ‘Dijk van Kunst en Cultuur’ tot het feest te maken waaraan u gewend bent, zouden wij het heel fijn vinden als er zich nog meer sponsoren zouden aanmelden. Belangstelling? Neem s.v.p. contact op met info@dijkvankunstencultuur.nl

Donateur
U kunt de ‘Dijk van Kunst en Cultuur’ ook steunen door donateur worden. Een aanmeldingsformulier vindt u op de verschillende locaties. Ook kunt u storten op Rek. Nr. NL95RABO0150436130 t.n.v. Stichting ‘Een Dijk van Kunst en Cultuur’ met vermelding van uw e-mailadres in de omschrijving.

Het DKC-Comité

Kees Timmers
Paul Grob
Reggie van Berkel (voorz.)

 
info@dijkvankunstencultuur.nl

Postadres:
Dingenaarserf 10
3755 VG Eemnes