Nominatie Cultuurprijs 2021: Karin de Boer

Kunst leeft in Eemnes

Onwetend wat voor bijzonder jaar het zou worden, riep de Stichting Een Dijk van Kunst en Cultuur begin 2020 Eemnesser kunstenaars op zich aan te melden voor de zevende kunstroute op Wakkerendijk en Meentweg. Nu er te langen leste weer uitzicht is op verbeterde omstandigheden rond corona, durft het organiserend comité het aan om een nieuwe datum te prikken: zondag 29 augustus 2021.

Lees verder...
Nieuws

De Dijk van Kunst en Cultuur 2021 belooft een dag te worden vol toneel, zang, dichtkunst, verhalen, beeld- en schilderijexposities. De mix van Kunst en Cultuur maakt deze dag bijzonder.

Als u schilderijen, beelden, foto‚s, tekeningen, mozaïekkunst, sieraden maakt, of een andere vorm van kunst of bijzondere ambacht beoefent, meldt u zich dan aan! Voorwaarde voor deelname is een verbinding met Eemnes; dus inwoner van of atelier/werkplek in Eemnes.
Vindt u het leuk om uit eigen werk voor te dragen, muziek te maken of met een koor op te treden, u bent van harte welkom.

 

terugblik
met dank aan

De kunstroute zouden we nooit kunnen organiseren zonder ondersteuning van:

Gemeente Eemnes
Partycentrum De Deel
Sherpa Kunstcentrum Kijkoor
Drukkerij Image Team
VTHP Webdesign
Lonneke Boots Fotografie

en onze sponsors:

Hovenier Leonard van Wees
Welkoop
DA-Drogist Trefpunt
Jan van IJken Oude Bouwmaterialen
Lekker gezond
Nijhof
Goois Vloerenhuys
Van der Waaij Makelaars
Campagne Makelaardij
De Kaasschuur

Om de ‘Dijk van Kunst en Cultuur’ tot het feest te maken waaraan u gewend bent, zouden wij het heel fijn vinden als er zich nog meer sponsoren zouden aanmelden. Belangstelling? Neem s.v.p. contact op met info@dijkvankunstencultuur.nl

Donateur
U kunt de ‘Dijk van Kunst en Cultuur’ ook steunen door donateur worden. Een aanmeldingsformulier vindt u op de verschillende locaties. Ook kunt u storten op Rek. Nr. NL95RABO0150436130 t.n.v. Stichting ‘Een Dijk van Kunst en Cultuur’ met vermelding van uw e-mailadres in de omschrijving.

Het DKC-Comité

Kees Timmers
Paul Grob
Reggie van Berkel (voorz.)

 
info@dijkvankunstencultuur.nl

Postadres:
Dingenaarserf 10
3755 VG Eemnes